Ahoy Rotterdam

Ahoy Rotterdam

Ahoy Rotterdam, het multifunctioneel evenementencomplex voor concerten, sportevenementen, beurzen en conferenties, is door een installateur voorzien van design luchtgordijnen. De luchtgordijnen bij Ahoy Rotterdam zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar hebben ook een praktisch doel. Ze worden gebruikt om de temperatuur en het klimaat in het complex te reguleren, vooral tijdens de drukke evenementen. Met behulp van krachtige ventilatoren worden grote hoeveelheden lucht langs de ingangen geblazen, waardoor een barrière van lucht ontstaat die voorkomt dat warme lucht van buiten naar binnen stroomt en omgekeerd. Dit helpt om de temperatuur binnen op een comfortabel niveau te houden, ongeacht het weer buiten.

Rosada Roosendaal

ROSADA Roosendaal

ROSADA Roosendaal (McArthurGlen) is een bekend outlet winkelcentrum gelegen in Roosendaal, Noord-Brabant. Met meer dan 75 winkels biedt het een breed scala aan winkels en merken, waaronder mode, accessoires en lifestyle-producten. ROSADA Roosendaal is een populaire bestemming voor shopliefhebbers uit zowel Nederland als België. Bijna de gehele outlet ROSADA is door een installateur voorzien van luchtgordijnen van het type Windbox.

Hoog Catharijne Utrecht

Hoog Catharijne Utrecht

Hoog Catharijne, gelegen in het hart van Utrecht, is een bekende bestemming voor winkelliefhebbers vanwege de diverse winkels, restaurants en entertainmentopties die het biedt. Hoog Catharijne is tevens verbonden met het Utrecht Centraal Station, waardoor het een populaire plek is voor zowel lokale inwoners als toeristen. In Hoog Catharijne zijn o.a. luchtgordijnen van het type Zen en Windbox geïnstalleerd door een installateur.

de Barones Breda

de Barones Breda

De Barones is een luxe winkelcentrum in het centrum van Breda. Het winkelaanbod richt zich voornamelijk op het midden- en hogere marktsegment van de branches mode, accessoires, persoonlijke verzorging, cadeau, vrije tijd, en horeca. de Barones is een populaire bestemming voor shopliefhebbers uit zowel Nederland als België. Eén van de geïnstalleerde luchtgordijnen is van het type Zen. De luchtgordijnen van Airtecnics zorgen voor een beter binnenmilieu, energiebesparing en comfort voor zowel de winkeliers van de Barones als de klanten.

Amsterdam Centraal

Centraal Station Amsterdam

Het Centraal Station van Amsterdam, ook bekend als Amsterdam Centraal, is een iconisch knooppunt van transport en architectuur in het hart van de stad. Het station werd geopend in 1889 en heeft sindsdien talloze reizigers verwelkomd vanuit alle hoeken van de wereld. Het cilindrische decoratieve luchtgordijn Rund is op verschillende plaatsen in Centraal Station Amsterdam te vinden. Door het onopvallende karakter van het luchtgordijn blijft de nadruk op het karakteristieke pand liggen.

Industriele Luchtgordijnen - Airtecnics

Industriële luchtgordijnen

Industriële luchtgordijnen zijn krachtige apparaten die een onzichtbare luchtbarrière creëren bij de ingangen van gebouwen, waardoor energieverlies wordt verminderd en de kwaliteit van de binnenlucht wordt verbeterd. Airtecnics industriële luchtgordijnen zijn o.a. geplaatst in Brunei (vliegtuig hangaar), Colombia (fabriek), Engeland (fabriek) en Oostenrijk (centraal station). Het gaat onder meer om de modellen Windbox L XL, Triojet, Kool en Max.